Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Diputació lliura una bicicleta elèctrica a l'Ajuntament de Sant Vicenç

Lliurament bicicletes elèctriquesSant Vicenç ha estat un del 102 municipis i entitats de la demarcació de Barcelona que van rebre ahir, dijous 3 de novembre, al recinte de l’Escola Industrial de Barcelona, una bicicleta elèctrica cedida per la Diputació, que es destinarà a l’àrea de Serveis Tècnics Municipals.

L’acte de lliurament va anar a càrrec del diputat d'Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent i Sant Vicenç va estar representat per l’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa.  Durant l’acte es van lliurar un total de 202 bicicletes elèctriques.

La Diputació de Barcelona va iniciar aquest programa l'any 2008 per impulsar l'ús de la bicicleta per part de la policia local. A l'any 2009 aquesta iniciativa es va estendre a d'altres serveis municipals i actualment, la cessió de bicicletes va adreçada tant als cossos de les policies urbanes com a altres serveis tècnics municipals. Des de l'any 2012, totes les bicicletes cedides són elèctriques.

En aquest sentit, recordar que Sant Vicenç ja va rebre l’any 2014 una bicicleta elèctrica que ve donant servei a les àrees de Medi Ambient i Esports.

La cessió de bicicletes als ajuntaments s'emmarca en una línia estratègica de mobilitat tova i en una política més general d'eficiència energètica que té la seva manifestació més clara en l'adhesió al Pacte dels alcaldes i en la lluita contra el canvi climàtic.

Previ a l'acte de lliurament, s'ha fet una sessió informativa als usuaris de les bicicletes, per explicar-los el seu funcionament i manteniment. Així mateix, s'ha fet una taula rodona sobre experiències municipals en l'ús de la bicicleta en la que hi ha participat representants de diferents ajuntaments que han explicat les seves experiències en l'ús de la bicicleta per a diferents tasques en els seus municipis.


Lliurament bicicletes elèctriques     Lliurament bicicletes elèctriques

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.11.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^