X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa la poda de prop de 2.300 arbres del municipi

Poda arbratL'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha iniciat la campanya de poda dels arbres situats a la via pública del municipi que ho requereixin. Com ja és habitual, aquest procés s'ajusta al cicle biològic de l'arbre, amb l'objectiu de minimitzar, en tot el possible i durant la tardor, l'acumulació de fulles en els espais arbrats del poble.

Aquests treballs són a càrrec d'operaris de la Brigada Municipal de Serveis i tenen prevista una durada aproximada de quatre mesos durant els quals s'esporgaran prop de 2.300 exemplars dels més de 3.000 que té el municipi. 

A banda dels espais arbrats més grans del municipi com passejos, parcs o places, la campanya inclou els diversos carrers de la vila amb arbrat de mida menor que requereixen un manteniment de poda, amb una actuació global que incidirà en espècies tan variades com els plàtans, els pins pinyoners, les alzines, les acàcies, les moreres i els til·lers.

Poda arbrat

Enguany, la campanya de poda es veu afectada per la presència de l'escarbat perforador dels pins (Tomicus destruens) que obliga a actuar de manera més diligent amb els pins del terme municipal. Aquelles persones que vulguin conèixer què han de fer davant d'aquesta plaga poden dirigir-se a l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.11.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^