Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Afectacions de trànsit a la Ctra. de Sant Vicenç i al c/ Major

ConsLa Regidoria de Mobilitat informa de les afectacions de trànsit que es produiran durant la setmana del 14 al 20 de novembre:

  • C/ Major: dilluns, dia 14, tallat a partir de les 7.30h a causa dels treballs de poda de l’arbrat municipal. També és veurà afectat el bus urbà, quedant fora de servei les parades de Can Cinto i del c/ Sant Antoni.
  • Ctra. de Sant Vicenç (des de la N-II fins a la Ctra. de Cornellà a Fogars de Tordera): durant tota la setmana la Diputació de Barcelona durà a terme les obres de renovació de la capa de rodament. Aquests treballs comportaran d’una banda, talls de trànsit amb pas alternatiu pel carril on no es treballi, i d’una altra banda, desviacions del trànsit a la rotonda del Turó del Sol, des d’on es desviaran els vehicles que circulin en sentit descendent per l’Av. Sot del Camp, Camí del Padró, Can calella i Passeig dels Pins per reincorporar-se a la N-II.

Tot i que totes les obres estaran degudament senyalitzades, us recomanem molta precaució a l'hora de circular per garantir la seguretat de tothom.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.11.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^