X
Cicle de trobades informals amb l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç ofereix el servei de Reempresa per conservar l'actiu empresarial

Servei Local d'OcupacióL'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant la Regidoria de Promoció Econòmica, ha posat en marxa el servei Reempresa adreçat tant als empresaris que volen vendre la seva empresa com als emprenedors disposats a donar continuïtat a una empresa aliena.

La principal funció de Reempresa és salvar empreses viables i els llocs de treball que ocupen, quan per diferents circumstàncies, ja sigui per jubilació, canvi de domicili, conciliació familiar, etc..., els seus titulars no poden continuar atenent-les.

L'objectiu és impulsar i estructurar la transmissió d'empreses com a via de creixement d'activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d'ocupació al municipi.

Sant Vicenç ha apostat per aquest projecte que compta amb la col·laboració del TecnoCampus i el suport de la Diputació de Barcelona, en el marc de les iniciatives desenvolupades per l'Ajuntament per tal de fomentar la competitivitat empresarial. Reempresa dona una segona oportunitat als projectes empresarials i contribueix positivament a la lluita contra l'atur.

El servei Reempresa funciona de manera gratuïta i ofereix assessorament personalitzat. Les persones interessades es poden posar en contacte amb la Regidoria de Promoció Econòmica (Marta Rosario) mitjançant un correu a promocioeconomica@svmontalt.cat o trucant al telèfon 937914718.

Reempresa és una iniciativa promoguda per la patronal catalana Cecot i Autoocupació amb la col·laboració del Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Per a més informació es pot consultar el web www.reempresa.org  


Logo Reempresa     Logo TecnoCampus


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 31.01.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^