Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
Ofertes de feina
Consulta les ofertes laborals
Logo Reempresa
Vols cedir o reemprendre un negoci?
NotÝcies - Actualitat
Sant Vicenš ofereix el servei de Reempresa per conservar l'actiu empresarial

Servei Local d'OcupaciˇL'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt, mitjanšant la Regidoria de Promociˇ Econ˛mica, ha posat en marxa el servei Reempresa adrešat tant als empresaris que volen vendre la seva empresa com als emprenedors disposats a donar continu´tat a una empresa aliena.

La principal funciˇ de Reempresa Ús salvar empreses viables i els llocs de treball que ocupen, quan per diferents circumstÓncies, ja sigui per jubilaciˇ, canvi de domicili, conciliaciˇ familiar, etc..., els seus titulars no poden continuar atenent-les.

L'objectiu Ús impulsar i estructurar la transmissiˇ d'empreses com a via de creixement d'activitat econ˛mica, evitant aixÝ el tancament de negocis econ˛micament viables i la destrucciˇ d'ocupaciˇ al municipi.

Sant Vicenš ha apostat per aquest projecte que compta amb la colĚlaboraciˇ del TecnoCampus i el suport de la Diputaciˇ de Barcelona, en el marc de les iniciatives desenvolupades per l'Ajuntament per tal de fomentar la competitivitat empresarial. Reempresa dona una segona oportunitat als projectes empresarials i contribueix positivament a la lluita contra l'atur.

El servei Reempresa funciona de manera gratu´ta i ofereix assessorament personalitzat. Les persones interessades es poden posar en contacte amb la Regidoria de Promociˇ Econ˛mica (Marta Rosario) mitjanšant un correu a promocioeconomica@svmontalt.cat o trucant al telŔfon 937914718.

Reempresa Ús una iniciativa promoguda per la patronal catalana Cecot i Autoocupaciˇ amb la colĚlaboraciˇ del Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Per a mÚs informaciˇ es pot consultar el web www.reempresa.org  


Logo Reempresa     Logo TecnoCampus


Informaciˇ publicada el 31 de gener de 2017
Imprimir  | Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona