X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els alcaldes del Maresme reclamen més mossos a la comarca

Consell alcaldes    Consell alcaldes

L’alcalde de Sant Vicenç i president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va presidir el passat dimecres 1 de febrer un Consell d’Alcaldes extraordinari amb el conseller d’Interior, Jordi Jané, que va servir per posar sobre la taula la problemàtica de la seguretat ciutadana a la comarca. A la trobada, també hi van assistir regidors i comandaments policials del Maresme, entre els quals es trobava Josep Bellonch, cap de la Policia Local de Sant Vicenç.

Després de la reunió celebrada el passat 4 de gener a Argentona, els alcaldes del Maresme han fet un pas més en la tasca conjunta per millorar la seguretat ciutadana de la zona, i a la reunió celebrada el passat dimecres van reclamar al conseller d’Interior més mitjans i efectius de Mossos d’Esquadra a la comarca.

Tot i que les estadístiques indiquen que hi ha hagut una disminució del 3,5% dels delictes en l’últim any, el conseller va admetre que la sensació d’inseguretat ha augmentat perquè hi ha hagut un repunt de l’1,7% dels robatoris en domicilis.

Com a resposta, Jané es va comprometre a destinar més agents al Maresme quan hi hagi noves promocions -com la prevista de 500 nous mossos aquest 2017-, no abans. El conseller també va aprofitar per demanar una resposta més contundent a Justícia davant els lladres reincidents. En aquest sentit, va explicar que s’havien portat davant del jutge 150 persones, però la resposta de presó preventiva no arriba als 25 casos.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.02.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^