X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Síndic de Greuges va fer 10 actuacions a Sant Vicenç durant el 2016


Sant Vicenç  amb un total de 10 actuacions se situa entre el 5 municipis de la comarca amb menor nombre de queixes i consultes.

Síndic de Greuges

L’oficina del Síndic de greuges ha fet públic el document de resum de les actuacions dutes a terme durant l’any 2016 al conjunt de Catalunya i sectoritzada per comarques i municipis. En el cas del Maresme, l’any passat es van iniciar un total de 1.142 actuacions, amb 584 queixes i 558 consultes.

En el cas concret de Sant Vicenç, de les 10 actuacions iniciades 5 han estat queixes i 5 consultes, adreçades al Síndic ja sigui per correu electrònic, telèfon o per escrit.

Com es repeteix periòdicament cada any, un equip de l’oficina del Síndic va desplaçar-se el passat 12 d’abril a Sant Vicenç per atendre en persona a la ciutadania o les entitats que senten que alguna administració o gran servei ha vulnerat els seus drets. En aquesta visita van atendre cinc peticions, tres queixes i dues consultes.

Per àrees temàtiques en el conjunt de la comarca del Maresme la majoria de les actuacions són referides a polítiques socials com ara educació, salut, serveis socials i infància i adolescència (387), seguides de les consultes i queixes a les administracions públiques i tributs (234), per temes de consum (229), per polítiques territorials com medi ambient i urbanisme (197), i en l’àmbit de seguretat ciutadana i justícia (58). No es va fer cap actuació d’ofici, quelcom que sí que va succeir en d’altres comarques.



Actuacions Síndic 2016

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.02.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^