Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Una unitat mòbil renovarà i expedirà el DNI a Sant Vicenç
La visita és prevista per a 1a primera quinzena de maig i cal demanar hora prèvia

DNIL'Ajuntament de Sant Vicenç, amb la voluntat d'oferir serveis de proximitat a la ciutadania, ha contactat amb la Policia Nacional perquè es puguin realitzar expedicions i renovacions del document nacional d'identitat al municipi, sense necessitat de desplaçar-se a altres localitats.

L'Oficina Mòbil de la Direcció General de la Policia s'instal·larà a les dependències de l'Ajuntament durant la primera quinzena de maig i les persones interessades en obtenir o renovar el DNI cal que s´hi apuntin prèviament trucant al telèfon de l'OAC 93 791 05 11, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Cal recordar que és obligatori tenir el DNI a partir del 14 anys, que a partir dels 70 anys la renovació és permanent i que les dades que hi consten han d'estar actualitzades.

Cal tenir en compte el següent:

 • És imprescindible la presència física de la persona a qui s'hagi d'expedir el DNI. Els menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats del pare, mare o tutor amb el DNI en vigor, o d'una persona amb autorització acompanyada de la fotocòpia per ambdues cares del DNI del pare, mare o tutor del menor.
 • S'han d'abonar les taxes legalment establertes en el moment de formalitzar el tràmit.
 • El dia de l'expedició i/o renovació del DNI cal presentar els documents exigits segons el cas:
  • Per a la primera inscripció: una fotografia, certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt (validesa de 3 mesos) i certificat literal de naixement expedit pel Registre Civil (validesa de 3 mesos). El preu és de 10,60 euros.
  • Per a renovació per caducitat: una fotografia i el DNI caducat. El preu és de 10,60 euros.
  • Per a renovació per canvi de domicili: una fotografia i certificat d'empadronament (validesa de 3 mesos). És gratuït si el document està en vigor.
  • Per a renovació per pèrdua: una fotografia. El preu és de 10,60 euros.
  • Per a renovació per sostracció: una fotografia i la denúncia de la sostracció. El preu és de 10,60 euros.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.02.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^