X
Votacions Pressupostos Participatius 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Transport públic gratuït per a nens/es d'entre 4 i 16 anys amb la T-16

T-16

Des del passat 1 de gener, la T-12 ha passat a denominar-se T-16. Això significa que s'amplia l'edat d'utilització fins als 16 anys i es dóna plena cobertura a l’etapa d’escolarització obligatòria. Amb aquesta targeta, que té un cost d'emissió i gestió de 35 euros, els menors d'entre 4 i 16 anys podran viatjar gratuïtament dins la seva zona tarifària.

Sant Vicenç de Montalt pertany a la zona tarifària 3, sector E amb Argentona, Cabrera, Caldes d’Estrac, Dosrius, Mataró, Òrrius i Llavaneres. Per tant, els nens i joves d'aquestes edats es poden desplaçar de franc entre aquestes poblacions mitjançant el transport públic si tenen la T-16.

Tots els/les menors que ja disposaven de la targeta T-12 i que durant l’any 2016 han complert 15 anys, rebran a casa la nova targeta T-16, vàlida fins al 31 de desembre del 2017.

Què és la targeta T-16?

La targeta T-16 és un títol personalitzat amb el nom i el DNI/NIE/passaport/llibre de família, que s'ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir el nen o la nena que en sigui el titular.

Poden ser titulars d'aquesta targeta tots els nens i les nenes dels 4 anys fins al 31 de desembre de l'any en que compleixen els 16 anys, que resideixin a qualsevol dels municipis que conformen l'àmbit del sistema tarifari integrat.

La targeta T-16 té un cost d'emissió i gestió de 35 € que serà repercutit a l'usuari en la seva primera emissió. La renovació de la targeta es realitzarà sense cost i de manera automàtica fins al 31 de desembre de l'any en què es compleixen els 16 anys.


Com la podeu obtenir?

Heu d'emplenar el full de sol·licitud, disposar del DNI/NIE/passaport/llibre de família del nen o la nena i fer un pagament de 35€ en concepte de cost d'emissió i gestió de la targeta. Això ho podeu fer:

  • per Internet: al web de la T-16 trobareu la sol·licitud de la targeta i les instruccions per tramitar-la. Podeu fer el pagament i la tramitació de la T-16 a través del web.
  • en un centre d'atenció al client de la xarxa de transport públic: podeu lliurar la sol·licitud juntament amb la fotocòpia del DNI/NIE/passaport/llibre de família del nen o la nena i fer allà el pagament.
  • a l’Estanc Torres (C/ Major, 22): podeu lliurar la sol·licitud juntament amb la fotocòpia del DNI/NIE/passaport/llibre de família del nen o la nena i fer allà el pagament.

Per a més informació sobre aquest títol de transport públic, podeu consultar el portal de la T-16 o trucar al  telèfon 902 444 012 (cost de la trucada 0,083€ per establiment de trucada i 0,067€/min + IVA).OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.02.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^