Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'alcalde rep el jove golfista santvicentí Víctor Guillem

Víctor GuillemL’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha rebut a Víctor Guillem, el santvicentí de 14 anys que en poc temps s’ha convertit en una jove promesa del golf.

En Víctor es va iniciar en l'esport del golf jugant a Pitch and putt amb 11 anys i ben aviat va començar a destacar en aquesta modalitat esportiva que es juga en camps on els forats tenen distàncies més curtes que en el golf (fins a 120 metres).

Així al 2013 es va proclamar campió de Catalunya del Ranking categoría Aleví i l’any següent, sots campió. La seva ràpida progressió el va portar l’any 2014 a jugar a golf, a l’escola de PGA de Sergio García.

L’any passat va obtenir una beca del programa de Tecnificació de la Federació Catalana de Golf per entrenar al CAR de Sant Cugat i al Golf Vallès 3 cops per setmana.  El jove golfista, entrenat  per Ricardo Boada i Francisco Pérez, va tancar la temporada 2016 com el millor Infantil amb Handicap més baix 3.0.

Durant la trobada, en Víctor que va estar acompanyat pel seu pare, Francesc Guillem, li va explicar a l’alcalde que els seus objectius són, a curt termini,  aconseguir una beca per entrenar i estudiar al CAR de Sant Cugat el proper curs i, més endavant, poder obtenir una beca per estudiar als EEUU. Tanmateix, la seva gran meta és convertir-se en professional del golf.

Des de l’Ajuntament li desitgem a Víctor Guillem molts èxits en el món del golf.



Víctor Guillem    Víctor Guillem


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.02.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^