X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç reivindica el paper de les dones treballadores amb una una conferència-col·loqui

Conferència

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, la Regidoria de Promoció Econòmica organitza una conferència-col·loqui sobre el món de la dona treballadora dins del cicle pel foment de l'ocupació i la formació Forma't 2017.

La proposta va destinada a tots els públics, homes, dones, dones empresàries en actiu, mares treballadores, dones que cerquen feina...

L'activitat és gratuïta, porta per títol "Dones, conciliació laboral i èxit professional" i es durà a terme el dia 8 de març, de 10 a 12h, al Centre Cívic El Gorg. A les 9.30h, abans d'iniciar-se la conferència, se servirà un esmorzar entre els participants. 

Roser Sellés, coach i experta en Programació NeuroLinguística (PNL), s'ocuparà d'impartir la conferència i dinamitzar el col·loqui posterior. Una mostra d'històries anònimes d'empresàries i mares d'èxit, l'empresa com a experiència educativa o el paral·lelisme entre l´empresa i els fills són alguns dels temes que es posaran sobre la taula en aquesta sessió que clourà amb un reconeixement a les dones assistents.

Les persones interessades es poden inscriure a través d'aquest FORMULARI.


Forma't 2017     Sant Vicenç Dona

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.02.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^