X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tot a punt pel carnaval de Sant Vicenç

CarnavalL'ambient carnavalesc comença a fer-se el seu lloc en l'actualitat ja que el proper cap de setmana Sant Vicenç estarà immers en aquesta festa considerada la més esbojarrada de l'any.

L'edició d'enguany del carnaval santvicentí ve farcida per un seguit d'activitats amb el carrer com escenari principal. Es manté l'aposta d'un carnaval popular i familiar, amb propostes gratuïtes, a excepciód el ball dels "Xurravins". Un any més Sant Vicenç de Montalt farà gaudir a tothom amb una rua que estarà animada per la Colla de Geganters i pel grup de percussió Ämbitum, el dissabte 25 de febrer. La rua sortirà de la plaça del poble a les 5 de la tarda i acabarà a la pista annexa al Pavelló Municipal Toni Sors, on se celebrarà un berenar amb animació.

Diumenge 26 de febrer, arriba de nou la Pedalada popular de Carnaval, organitzada pel Club Ciclista Xurribikers. La sortida es donarà a les 9 del matí des de l´Av. Toni Sors i els únics requisits per a participar-hi són inscriure-s'hi prèviament a l´OAC de l´Ajuntament i el dia de la pedalada, anar-hi disfressat. La rua sobre rodes clourà amb una botifarrada.



El carnaval del municipi es complementa també amb el Mercat Medieval que trobareu instal·lat durant tot el cap de setmana, en horari de matí i tarda, a la plaça de l'Església, les rues protagonitzades per les escoles que tindran lloc el divendres a la tarda i el ball i el concurs de disfresses que celebrarà l´Associació de Gent Gran Els Xurravins el dissabte, a les 7 de la tarda, al Centre Cívic El Gorg.


Carnaval     Carnaval

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.02.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^