X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El govern dóna a conèixer el Pla d'Actuació Municipal pel mandat 2015-2019
El Ple de l'Ajuntament de Sant Vicenç aprova el Pla d'Actuació Municipal sense cap vot en contra


El document se centra en quatre eixos estratègics: la transparència, l’entorn natural i urbanístic, la inclusió i l’economia.

Sant Vicenç de MontaltEl govern municipal ja té aprovat el Pla d’Actuació Municipal (PAM), el document que serveix com a «full de ruta» de l’equip de govern per a impulsar les accions d’aquest mandat. N’inclou fins a 74, moltes d’elles contemplades en el programa electoral del partit que governa (CiU), però també s’ha obert a les propostes de les forces de l’oposició per tal de fer-lo al màxim de consensuat possible. Gràcies a això, s’ha pogut aprovar en el ple del mes de gener sense cap vot en contra, amb els vots a favor de CiU, PSC i PP i les abstencions de 9SV, ERC i C’s. 

El PAM 2015-2019 inclou quatre grans eixos estratègics que han d’orientar totes les polítiques municipals, els mateixos que ja es reflectien en l’anterior legislatura: fer un Ajuntament transparent, eficient, amb capacitat de donar resposta a les demandes socials; un entorn natural i urbanístic respectuós, integrador i que faciliti la interconnexió de les persones; un poble amb oportunitats per a evitar les exclusions, i una economia connectada amb l’entorn i basada en el coneixement.

Es tracta d'un document viu i dinàmic que podria actualitzar-se en funció del pressupost, ajuts o subvencions disponibles, així com de les prioritats del municipi en cada moment, i busca incloure totes aquelles accions que es puguin tirar endavant en benefici del poble. Per aquest motiu està obert a aportacions i a ser avaluat i revisat, per fer-hi les modificacions i ajustos que siguin necessaris.

Les accions que contempla aquest document són un compromís que l’equip de govern pren amb la ciutadania. En aquest sentit, la voluntat del govern és la de retre comptes quan acabi el mandat per valorar el grau de compliment del PAM.

El Pla d'Actuació Municipal 2015-2019 està disponible a l'apartat Govern Obert-Transparència del web municipal.


Pla d'Actuació Municipal 2015-2019

Pla d'Actuació Municipal 2015-2019

Fitxer: PAM_2015_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 124
Mida: 1.37 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.02.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^