X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El programa del Sant Vicenç Dona 2017 inclou més d'una vintena d'activitats adreçades a tota la ciutadania
L'acte central és farà al Ps. Marquès de Casa Riera el diumenge 12 de març

Sant Vicenç DonaUna xerrada sobre dones treballadores, exposicions, tallers per a les escoles, la cursa Triwoman, contes per a adults, programes de ràdio, classes obertes i  una fideuada popular amb activitats complementàries per a públics de totes les edats són els actes que formen la programació per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

El programa arrencarà el 4 de març amb l'exposició 'Caterina Albert /Víctor Català' que es podrà visitar fins al 19 de març (els caps de setmana), al Casal de Cultura.

El taller de coeducació 'No m'estereotipis... jo jugo al que vull', destinat als alumnes de les escoles del municipi, s'impartirà a l'Escola Sant Jordi el dia 7 de març i a l'Escola Sot del Camp, el dia 10.

Del 7 al 10 de març hi haurà tallers i classes gratuïtes de Taitxí, Country, Defensa personal femenina, Balls de saló i en línia, al Centre Cívic El Gorg. Organitzats per Donactiva, cal reservar plaça trucant al 670 54 95 91.

En el programa d'enguany també hi ha espai per a la literatura amb una lectura dramatitzada de 'La infanticida', de Caterina Albert, a càrrec d´Albert Estrengue, Mercè Boher i Bru Ferri. Serà el dia 8 de març, al Casal de Cultura. Aquest mateix dia, Ràdio Santvi emetrà un programa especial de l'Aparador de poesia que estarà conduit per Pius Morera. Porta per títol 'Poemas i relats contra la ira dels homes' i sortirà en antena a les 8 del vespre. El dia 9 de març, la biblioteca agafarà el relleu a Ràdio Santvi amb nou programa del 'Cabàs de La Muntala' que ens aproparà de nou a l'obra de la Caterina Albert. I seguint amb literatura, el dia 10 de març es farà a la biblioteca una sessió de contes per a adults amb 'Paraula de dona' que anirà a càrrec d´Elisabeth Noé.

Sant Vicenç Dona     Sant Vicenç Dona


Finalment, el dia 12 tindrà lloc una nova edició de la festa Sant Vicenç Dona que enguany trasllada l'escenari de celebració de les diferents activitats al Ps. Marquès de Casa Riera, a l'alçada de La Caleta. Allà hi haurà batukada, inflables, masterclass de zumba, la lectura del Manifest i la inauguració de la 3a edició de l'exposició 'Dones de Sant Vicenç'.  L'activitat al passeig arrencarà a les 10.30h, tot i que prèviament, a les 9h, es donarà la sortida de la cursa Triwoman des del Port Balís.

La festa clourà amb una fideuada popular. Els tiquets, al preu de 8 euros, es poden comprar prèviament a l'OAC de l'Ajuntament i al Menjador Municipal i el mateix dia, fins a esgotar places, al recinte on se celebrarà la festa.
Sant Vicenç Dona està organitzat per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt amb el suport de la Diputació de Barcelona i  la col·laboració de Donactiva, MontalTrek, Grup Fotogràfic de Sant Vicenç i Ràdio Santvi.



Programa SV DONA 2017

Programa SV DONA 2017

Fitxer: PROGRAMA_SVM_DONA_2017.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 624.25 kB



OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.02.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^