X
Votacions Pressupostos Participatius 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Campanya per al control de l'alimentació dels coloms urbans
L'Ajuntament recorda que no està permès donar menjar als coloms

ColomsEls coloms s'han convertit en part del paisatge urbà del nostre poble, ja que troben fàcilment llocs de refugi on fer els seus nius, així com abundància d'aliment i manca de depredadors naturals.

Donar menjar als coloms afavoreix la seva reproducció, amb el consegüent increment de la seva població. Les poblacions incontrolades de coloms causen molèsties i perjudicis: embruten façanes i monuments, embruten carrers i places, perjudiquen els edificis on crien i dormen i, fins i tot, poden ser un perill per a la nostra salut.

Volem que Sant Vicenç tingui una població de coloms que no ocasioni molèsties i que estigui en bon estat sanitari. Per això, la Regidoria de Sanitat, Salut Pública i Consum mitjançant la col·laboració de la Diputació de Barcelona ha començat una campanya de sensibilització per tal d'evitar la sobrepoblació de coloms al nostre poble, incidint en la prohibició de donar menjar a aquests animals.

En aquest sentit, s’han distribuït per tots els equipaments municipals uns díptics informatius en el quals s'explica els inconvenients de la presència no controlada de coloms i els problemes e inconvenients que pot comportar. El díptic també es pot consultar en aquest ENLLAÇ.

Recordar que en l'ordenança de tinença d'animals es fa referència a l'alimentació d'animals a la via pública en l'article número vint-i-dos, afirmant: "No és permès alimentar de manera general els animals a la via pública, parcs, solars o altres espais similars i a les  portalades, finestres, terrasses i  balcons, especialment aquells que no tenen propietari/a legal conegut, com poden ser gats, gossos, coloms i altres."


Coloms

Coloms

Fitxer: COLOMS.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 89,53 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^