X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament rep més de 160 mil euros per a nous plans ocupacionals entre 2017 i 2018

Plans ocupacióLa Diputació de Barcelona ha resolt el Programa complementari del foment de l’ocupació local per la bianualitat del 2017 i 2018.

Atenent al nombre de població, Sant Vicenç de Montalt rebrà entre aquests dos anys un total de 160.985,71€  (a raó de 80.492 mil euros anuals) que es destinaran a contractacions a través de plans ocupacionals.

Aquestes ajudes econòmiques estan orientades a la lluita contra l’atur sobretot amb la contractació de persones en risc d’exclusió social. Aquesta experiència laboral pretén incrementar les probabilitats d’inserir a aquestes persones al mercat laboral i, de retruc, impulsar una estratègia territorial de creixement econòmic que permeti un augment de l’oferta laboral.

Enguany l’ens provincial ha fet el programa bianual, pel que el consistori podrà disposar d’aquests diners en els propers 2 anys, poden distribuir la prestació dels plans ocupacionals segons convingui al consistori.

Ara l’Ajuntament estudiarà a quines tasques destinarà aquests plans ocupacionals i les durades de cada pla. Les places que es convocaran aniran adreçades a persones que no estiguin realitzant cap activitat retribuïda de caràcter laboral (per compte propi o aliè) i que estiguin inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació.

L’any passat, la Diputació va atorgar una xifra similar pels plans ocupacionals de l’Ajuntament de Sant Vicenç. Aquests diners s’han destinat a la contractació de diferents persones per als departaments de Medi Ambient, Urbanisme, Serveis Municipals o Administració.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^