X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç habilita un circuït de salut al passeig marítim per fer exercici a l'aire lliure


Sant Vicenç ha estrenat aquesta setmana un nou parc de salut a l'aire lliure que complementa la ruta saludable que recorre el passeig marítim.

Circuit saludableContribuir a la millora de la salut física, oferir un nou al·licient per a la pràctica de l'esport i fomentar l'exercici físic és l'objectiu del circuit de salut que l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha instal·lat al Ps. Marquès Casa Riera. En total s'hi han instal·lat 11 aparells d'accés lliure que permeten realitzar diversos tipus d'exercicis físics.

Aquest circuit de salut s'ha instal·lat en 5 plataformes distribuïdes al llarg del passeig marítim i està format per un conjunt d'11 elements pensats per realitzar un treball de prevenció, millora i/o manteniment dels moviments necessaris per a les activitats de la vida diària per així millorar la qualitat de vida de les persones.

Tots els aparells són indicats per a totes les edats ja que cada usuari pot regular el seu nivell d'intensitat i número de repeticions a l'hora de realitzar els exercicis. Els elements del circuit han estat dissenyats per experts per tal de garantir-ne la seguretat, l'accessibilitat i la idoneïtat dels aparells i dels exercicis que s'hi realitzen així com un treball homogeni de tot el cos.

Amb aquest nou circuït de salut, que se suma als que venen donant servei al mateix passeig marítim i als parcs del Terral i de Can Boada, Sant Vicenç fa un pas més en el seu projecte d'espais esportius a l'aire lliure que permeten als veïns i veïnes del poble cuidar de la seva salut de la forma que considerin més adient: caminant, anant en bicicleta o enfortint la musculatura del cos.

La compra i ubicació d'aquest material, amb un cost de 6.358,55 euros, procedeix íntegrament del pressupost municipal, i respon a una iniciativa de l'Ajuntament que, amb aquesta nova infraestructura, pretén fomentar i promoure la pràctica de l'activitat física i els hàbits saludables entre la ciutadania.


Circuit saludable    Circuit saludable


Circuit saludable    Circuit saludable

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^