X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Donactiva se suma a la celebració del Dia Internacional de la Dona


Durant el març oferirà classe gratuïtes de tai-txi, ioga, defensa personal femenina, country i balls de saló i en línia
.

Activitats Donactiva

L’entitat de dones de Sant Vicenç ha col·laborat un any més amb l’Ajuntament de Sant Vicenç en el disseny del programa d’activitats que es duran a terme durant aquest mes de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Entre el 7 i el 10 de març, Donactiva oferirà un ventall de classes obertes de tai-txi, ioga, defensa personal femenina, country i balls de saló i en línia, per tal de donar a conèixer la seva activitat habitual entre la població.

Les classes de tai-txi es faran els dies 7 de març, a les 6 de la tarda, i 8 de març, a les 10 del matí. De country hi haurà una sessió el dia 7 de març, a les 8 del vespre. El taller de defensa personal femenina s'ha previst pel 8 de març, a les 5 de la tarda. De les classes de balls es faran 3 sessions, dues el 8 de març, a les 7 de la tarda la de balls de saló i a les 8 dels vespre la de balls en línia, i una altra de balls de saló el 9 de març, a les 7 de la tarda. Finalment, el dia 10 de març, a les 11 del matí, s'ha reservat per la classe oberta de ioga.

Totes les activitats són gratuïtes, es faran al Centre Cívic El Gorg i tenen un aforament limitat pel que cal inscripció prèvia mitjançant una trucada al 670 549 591.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^