www.svmontalt.cat
La Caleta, Tapa Tip, El Mirador del Mar i Montaltmar, presents a l'edició d´enguany de les jornades


Fins al 30 d’abril, els amants dels pèsols tenen al seu abast un munt d'alternatives culinàries. En aquesta edició hi participen restaurants i establiments alimentaris de 17 municipis de la comarca.

Jornades del pèsol 2017El pèsol del Maresme és un dels productes estrella de l'horta i de la gastronomia de la comarca i les seves jornades gastronòmiques han esdevingut una bona promoció del producte i de la qualitat als fogons dels nostres restauradors. Any rere any ens sorprenen recuperant les receptes tradicionals i aportant tocs personals d'innovació.

En aquesta edició hi participen restaurants i establiments alimentaris de 17 municipis del Maresme: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Calella, Canet de Mar, El Masnou, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Vilassar de Mar.

El nostre municipi està representat pels restaurants La Caleta, Tapa Tip, El Mirador del Mar i Montaltmar,  que durant les jornades posaran en valor a les seves cartes plats elaborats amb la ‘perla verda’ del Maresme.

Com ja és habitual, el Consorci de Turisme, en col•laboració amb el Consell Comarcal, ha editat un fullet que recull els menús, els plats i les propostes gastronòmiques que oferta cada establiment. També es relacionen productors de pèsols del Maresme i es presenten atractives receptes que incorporen propostes d'harmonia amb vins de la DO Alella.  

El fullet es pot trobar en dependències municipals i en els establiments participants, però també es pot descarregar online:


Programa Jornades del Pèsol 2017

Programa Jornades del Pèsol 2017

Fitxer: Pesol17_online.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 20
Mida: 1,89 MBPublicat el 10.03.2017