X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Oriola ofereix formació al professorat dels centres educatius de Sant Vicenç


Tretze docents de l’escola bressol, l’institut i l’escola Sot del Camp han participat en un taller de prevenció dels trastorns de la veu.

Classes de veuL’Escola Municipal de Música L'Oriola va organitzar el passat mes de febrer un taller de prevenció dels trastorns de la veu, adreçat als professionals de l’ensenyament que treballen amb la veu com a instrument principal de comunicació amb els seus alumnes.

L’objectiu del taller era que els participants poguessin adquirir un millor coneixement de la veu, amb exercicis i exemples pràctics de disfuncions generades per la fatiga vocal relacionada amb la docència, i estratègies per poder afrontar-la.

Un total de 13 docents de l’Escola Bressol Municipal Els Garrofers, l’Institut Esteve Albert i l’Escola Sot del Camp van seguir les 4 sessions del taller, impartit per la professora de cant de L’Oriola, Susanna Crespo, al Centre Cívic El Gorg.

Aquest taller gratuït, és una de les propostes impulsades per la Regidoria d’Ensenyament per tal d’apropar i oferir els recursos de l’escola de música als diferents centres educatius del municipi amb l’objectiu de construir projectes comuns.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^