www.svmontalt.cat

Curs monitor de lleureLa Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Vicenç organitza un curs per a formar monitors d'activitats de lleure infantil i juvenil. Les classes es faran des del 6 de maig fins al 18 de juny.

L’objectiu del curs és que els futurs monitors obtinguin els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en projectes i/o equipaments de lleure amb infants i/o joves. La formació la imparteix la Fundació Pere Tarrés.

El curs compta amb 150 hores -presencial i virtuals- i 160 hores de pràctiques. L’aprofitament del curs de monitor dóna accés al diploma i al carnet de la Generalitat de Catalunya de monitor/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil.

El preu del curs és de 105 € pels alumnes empadronats a Sant Vicenç i de 210 € per a la resta d’alumnat. Per accedir al curs cal ser major d'edat. Les classes s’impartiran en dissabtes i diumenges a l'Espai Jove El Cau.

Les inscripcions es realitzaran a través del web www.peretarres.org/formacio o bé presencialment a l'equipament juvenil.

Per a més informació podeu trucar al tel. 93 791 34 79, de dilluns a dissabte, de 16.30 a 20.30h

Full d’inscripció  

Autorització drets d’imatge  

Normativa acadèmica   


Curs monitor

Curs monitor

Fitxer: curs_monitor.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 81,82 kBPublicat el 11.03.2017