X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El passeig marítim vibra amb l'acte central del Sant Vicenç Dona


Vegeu  AQUÍ  i en només un clic les fotos del Sant Vicenç Dona 2017.

Sant Vicenç DonaAhir diumenge, 12 de març, el passeig marítim es va estrenar com a escenari de la festa Sant Vicenç Dona, un particular homenatge a les dones, que ha servit per posar el colofó a un programa d'actes, dissenyat per la Regidoria de Benestar Social en col·laboració amb diverses entitats de la vila, per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

La jornada lúdico-festiva va començar a les 9 del matí amb la Triwoman i va seguir amb inflables pels més menuts a la platja, una masterclass de zumba, la lectura del manifest d'enguany en veu de la regidora Ma. Lluïsa Grimal i la inauguració de la tercera edició de l'exposició de fotografies Dones de Sant Vicenç, a càrrec de Laia Vilà. La festa va acabar amb una fideuada popular que va aplegar 160 persones.


Sant Vicenç Dona     Sant Vicenç Dona


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt vol agrair públicament la implicació i la feina feta per tots aquells i aquelles que han participat en el Sant Vicenç Dona 2017, a les entitats locals, a les persones que hi han col·laborat a títol individual i als treballadors/es municipals que han fet possible l'organització, coordinació i desenvolupament de les activitats programades.

Sant Vicenç Dona

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^