Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Triwoman repeteix èxit de participació

Triwoman 2017La segona edició de la cursa Triwoman, organitzada pels ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d’Estrac i Sant Andreu de Llavaneres, ha estat tot un èxit de participació i d’organització. Més de 300 atletes es van inscriure en una cursa amb sortida i arribada al Port Balís, que va transcórrer pel front marítim de les 3 viles.

Pel que fa a resultats, Mª Carmen González es va proclamar guanyadora del circuit de 5Km amb un temps de 20 minuts i 9 segons. La santvicentina Eva Sans, guanyadora l’any passat de la cursa curta, enguany va quedar en segon lloc, a 41 segons de González.  El primer premi dels 10km va ser per Maria Jesús Santos, del club Challenger, que va finalitzar la prova en un temps de 43 minuts i 25 segons.

Cal destacar el caràcter solidari de la Triwoman, ja que una part de les inscripcions anava destinada a millorar la situació de les dones índies i a la transformació social en la que la Fundació Vicente Ferrer portar més de 40 anys treballant. Un cop acabada la carrera, l’alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va lliurar al representant de la Fundació, Lancy Donen, un xec per valor de 300 euros.