Escut de l'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
capšalera
Zona blava
Lliurament de distintius
POUM
Consulta el POUM
Horari i parades del bus urbÓ
Horari i parades
NotÝcies - Actualitat
Els 30 de marš finalitza el termini per solĚlicitar les bonificacions de la taxa d'escombraries

Bonificacions

Les famÝlies amb pocs recursos de Sant Vicenš que tinguin uns ingressos anuals inferiors al salari mÝnim interprofessional no hauran de pagar la taxa d’escombraries.

contenidorsL'Ajuntament de Sant Vicenš mantÚ obert el termini perquŔ les persones que ho desitgin puguin solĚlicitar l'exempciˇ de la taxa de residus corresponent al 2017, aixÝ com les bonificacions per la realitzaciˇ de compostatge casolÓ, i tornarÓ aplicar, un any mÚs, descomptes directes en el rebut a aquelles persones que fan ˙s de les deixalleries -fixa i m˛bil-, tal i com estableix l’ordenanša fiscal.

Els ciutadans que puguin acollir-se a la bonificaciˇ del 100% del rebut de les escombraries ho han de solĚlicitar a l’oficina de l’ORGT, ubicada a la planta baixa de l’Ajuntament, abans del 31 de marš.

En el cas de la reducciˇ per ˙s del servei de deixalleria, cal tenir en consideraciˇ que la reducciˇ, que pot arribar fins al 25% de la taxa, es fa en funciˇ de les aportacions fetes als serveis de deixalleria durant el 2016.

Des de l’└rea de Medi Ambient es recorda que per accedir a les deixalleries, i per tant a aquesta reducciˇ, Ús imprescindible disposar de la targeta de la deixalleria, que Ús de tramitaciˇ totalment gratu´ta.

Quant a la bonificaciˇ per la realitzaciˇ de compostatge casolÓ de restes orgÓniques i vegetals, aquesta tambÚ pot arribar al 25%, depenent del tipus i de la capacitat dels compostadors, que l’Ajuntament cedeix de manera gratu´ta a les persones interessades.

AixÝ doncs, si es compleixen els requisits per ser beneficiaris de les dues bonificacions, una famÝlia pot arribar a reduir fins a un 50% la seva taxa de residus.

Per solĚlicitar les bonificacions per la realitzaciˇ de compostatge casolÓ Ús imprescindible fer-ho per escrit abans del 31 de marš, mitjanšant instÓncia a l‘ORGT (c/ Sant Antoni, 13 – baixos). Pel que fa a les bonificacions per ˙s de les deixalleries –fixa i m˛bil- no caldrÓ solĚlicitar-les ja que s'aplicaran d'ofici amb les dades facilitades pel concessionari de les deixalleries.

A Sant Vicenš Reciclem

ACREDITACIË: per poder gaudir de l'exempciˇ de la taxa d'escombraries s'hauran d'acreditar els ingressos de la unitat familiar, mitjanšant la presentaciˇ de la declaraciˇ de renda de tots els membres. Les declaracions de renda es poden substituir pels certificats de percepciˇ d'emoluments de cada un dels membres de la unitat familiar.

DESCOMPTES PER DISPOSAR DE COMPOSTADORS:

  • Compostadors amb una capacitat de fins a 420 litres: 10 euros
  • Compostadors amb una capacitat de fins a 800 litres: 15 euros
  • Compostadors amb una capacitat de 801 a 1.200 litres: 20 euros
  • Compostadors amb una capacitat de mÚs de 1.200 litres: 25 euros
TambÚ s'aplicaran descomptes de 10 euros a les persones que disposin d'un vermicompostador, independentment de la seva capacitat.

╔s requisit imprescindible per accedir a aquests descomptes que els usuaris hagin fet una utilitzaciˇ correcta dels compostadors a 1 de gener de l'any en curs, la qual cosa serÓ comprovada des de l'└rea de Medi Ambient de l'Ajuntament.

DESCOMPTES PER ┌S DE LES DEIXALLERIES

Gaudiran de bonificacions fiscals les persones que durant l'any natural -1 de gener a 31 de desembre- anterior hagin utilitzat, mitjanšant la presentaciˇ de la tarja facilitada a l'efecte, la deixalleria fixa o m˛bil.
Les bonificacions a aplicar en aquest cas, sˇn:
  • De 0 a 2 utilitzacions anuals: 0%
  • De 3 a 6 utilitzacions anuals: 5%
  • De 7 a 10 utilitzacions anuals: 10%
  • D'11 a 14 utilitzacions anuals: 15%
  • A partir de 15 utilitzacions anuals: 25%
Recordem que aquestes bonificacions no cal solĚlicitar-les ja que s'aplicaran d'ofici amb les dades facilitades pel concessionari de les deixalleries.

Informaciˇ publicada el 16 de marš de 2017
Imprimir  | Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt
Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenš de Montalt
TelŔfon 93 791 05 11 - Fax 93 791 29 61

Amb el suport de:
Diputaciˇ de Barcelona