www.svmontalt.cat


En aquest  ENLLAÇ  podeu veure les fotos de la visita.

Visita alumnes Sot del CampAlumnes de 3r de Primària de l'Escola Sot del Camp han visitat aquest matí l'Ajuntament. Els alumnes han rebut una explicació sobre què és el consistori, com funciona i quins serveis dona. Durant la visita, els nens i nenes han estat acompanyats de l’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa.

Els nens i nenes han formulat a l'alcalde, diverses preguntes, com quants anys porta com a alcalde?, la diferència que hi ha entre un regidor i un treballador municipal?, com es coordinen les feines que realitzen els diferents departaments?, quantes hores treballa com a alcalde?, on i què va estudiar? o qui l'ajuda amb la seva feina?

Els alumnes han fet un recorregut per les dependències municipals i han pogut seure a les cadires que ocupen els regidors i l’alcalde a la Sala de Plens, on han traslladat a l’alcalde les seves opinions sobre allò que troben bé i sobre el que millorarien al poble.

Aquesta visita s'emmarca dins de les activitats curriculars dels alumnes que estant treballant a l'escola el municipi i el funcionament del seu ajuntament.


Publicat el 17.03.2017