X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Alumnes alemanys visiten Sant Vicenç


Aquest dimecres es va celebrar la recepció institucional de la delegació alemanya que participa a un intercanvi amb l´Institut Esteve Albert.

VEGEU AQUÍ LES IMATGES DE LA BENVINGUDA.


Intercanvi institutMés d'una vintena d'alumnes de l'Institut Gymnasium am Wal de Verden, s'han desplaçat aquest dies a Sant Vicenç de Montalt per participar a un intercanvi d'alumnes.

Aquest dimecres es va celebrar la recepció institucional al Centre Cívic El Gorg, que va comptar amb la participació de l'alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa i la regidora d'ensenyament, Ma. Lluïsa Grimal, a més dels representants dels dos instituts.

Tots ells van encoratjar els joves a gaudir dels propers dies per millorar el coneixement de la llengua i la cultura i aprofitar la seva estada entre nosaltres per teixir noves amistats. Durant aquests dies participaran de la dinàmica de l'institut i també s'han programat visites al municipi i diverses sortides a Caldes, Llavaneres i Barcelona, entre d'altres localitats.

Durant l'acte alumnes del centre alemany van obsequiar l'alcalde i el director de l'Esteve Albert amb una petita mostra de productes típics de la seva terra i una làmina decorativa per l'institut. Els alumnes santvicentins i caldencs els van rebre amb un vídeo de presentació i interpretant dues peces musicals.

Aquests dies diverses famílies de Sant Vicenç i Caldes acolliran els joves alemanys, que prolongaran la seva estada durant 10 dies.

Intercanvi institutAquest programa d'intercanvi té el suport de l'Ajuntament de Sant Vicenç i es porta a terme des del curs 2010-2011. L'intercanvi té com a objectiu principal facilitar als joves de l'institut l'aprenentatge de la llengua alemanya i, al mateix temps, millorar les seves oportunitats acadèmiques i professionals. També és important estimular la capacitat de relacionar-se, conviure i compartir experiències. Aquest projecte vol contribuir a millorar la formació dels joves, ajudant-los a millorar la comunicació, l'adaptabilitat i l'aprenentatge de viure i treballar amb persones de nacionalitats i cultures diferents.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^