X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Anem al Victòria, a veure Grease
Un dels protagonistes d'aquest musical és en Danny, l'arrogant líder d´una banda d´adolescents dels anys 50. Tothom el coneix per ser un tipus dur i implacable amb les noies. En tornar de les vacances tot canvia quan Sandy, l'altra protagonista, el reconeix com el seu amor d´estiu. Danny es fa el boig, tot i que continua enamorat d´ella. Sandy ingressarà en el grup rebel de noies, les Dames Roses, per afrontar-se a l´arrogància de Danny.

La Regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt organitza el dijous,  22 de març, una nova sortida en grup al Teatre Victòria per veure l'obra “Grease". El musical, de Jim Jacobs i  Warren Casey, està dirigit per Ricard Reguant i compta amb la participació de Manu Guix (direcció musical), Coco Comín (directora de coreografia), i Elena Gadel, Carlos Solano, María Adamuz, Daniel Millet, Angel Muñiz, Griselda Astudillo... (intèrprets).

Les entrades es poden adquirir fins al 5 de març al Centre Cívic El Gorg (Tel.: 93 791 07 09) al preu de 32 euros, que inclouen l'entrada al teatre i el servei d'autocar d'anada i tornada. El punt de sortida i arribada en autocar serà davant del Centre Cívic i es preveu la sortida cap a Barcelona a les 19.30h.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.02.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^