X
Cicle de trobades informals amb l'alcalde
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament destina 21.753 euros a les entitats esportives
Entre l'1 i el 31 de maig, les entitats esportives locals podran sol·licitar les subvencions que atorgarà l'Ajuntament aquest any 2017

Subvencions esportives 2017La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha fet públiques les subvencions per a activitats esportives federades desenvolupades per les entitats i associacions esportives del municipi durant aquest 2017.

Enguany, el consistori santvicentí ha destinat 21.753 euros a aquests ajuts ordinaris, als quals hi poden optar les associacions i clubs que figurin inscrits en el Registre Municipal d’Entitats.

Pel que fa als criteris d’atorgament, novament es tindran en compte aspectes com el número i tipus de fitxes i llicències federatives, atorgant més puntuació a les corresponents a esportistes menors de 16 anys, amb la qual cosa es pretén fomentar i potenciar l’esport base, o l’organització d’actes oberts a la participació ciutadana.

Les sol·licituds es poden presentar de l’1 al 31 de maig de 2017. Tot seguit trobareu tota la informació relativa a la convocatòria:


ANUNCI DE CONVOCATÒRIA
 OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^