Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament subvenciona els centres educatius i les ampes de Sant Vicenç


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va signar el passat dimecres 5 d’abril tres convenis de col·laboració amb l’Escola Sant Jordi i les ampes de l’Escola Bressol Municipal Els Garrofers i de l’Escola Sot del Camp, que regulen les aportacions econòmiques que farà el consistori per subvencionar activitats i projectes educatius. 
És previst que properament es formalitzen els convenis amb la resta de centres i ampes del municipi. 

Signatura convenis educatiusLa Regidoria d’Ensenyament, conscient de la importància de la tasca desenvolupada per les associacions de mares i pares de les escoles i de l’institut així com de la necessitat de cooperar amb els centres ha promogut la signatura d’aquests convenis de col·laboració perquè puguin realitzar activitats i projectes educatius de manera autònoma al llarg del curs escolar.

Els convenis, signats entre l’alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i les representants de les entitats i la directora del centre, contempla l’aportació econòmica de 1.984,60 € per l’AMPA de l’Escola Sot del Camp, 370,21 € per l’AMPA de l’Escola Bressol Municipal Els Garrofers i 1.330,69 € per l’Escola Sant Jordi. L'acte de signatura també va comptar amb l'assistència de la regidora d'Ensenyament, Ma. Lluïsa Grimal.

Per determinar la quantitat que rep cada entitat/centre es té en compte el número d’alumnes. En conjunt, aquest curs 2016-2017, els centres educatius i les ampes de Sant Vicenç rebran ajuts per valor de 12.500 €. A aquesta xifra cal afegir-hi l'aportació anual que ve fent l'Ajuntament per a la contractació d'una Tècnica d'Inserció Social (TIS) per l'institut.

En quant a les activitats i projectes subvencionats, hi podem trobar l’organització de festes com la de Carnestoltes, Sant Jordi o de fi de curs, l’adquisició de material pels laboratoris, els horts escolars o la realització de tallers, la impressió de les revistes que editen els centres o el manteniment dels gegantons, entre d’altres.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^