www.svmontalt.cat
Les solĚlicituds es poden presentar de l'11 al 20 d'abril a l'Ajuntament

Plans ocupaciˇ 2017L’Ajuntament ha obert el procÚs per contractar temporalment 12 persones que es trobin en situaciˇ d’atur. Es tracta de dues convocat˛ries de carÓcter bianual, una que ofereix 7 places de plans d’ocupaciˇ, subvencionada per la Diputaciˇ de Barcelona amb 160.985,72€, que permetrÓ que aquestes persones puguin treballar a l’Ajuntament per un perÝode d’entre 4 i 6 mesos, depenent del lloc de treball i, una segona, que ofereix 5 places dins del Programa Brigada Jove, que es finanšaran amb13.696,40€ de fons propis i tindran una durada de 2 mesos.  

Els perfils professionals sˇn:

  • 1 auxiliar administratiu/va
  • 2 agents cÝvics de Medi Ambient
  • 1 paleta oficial 1a.
  • 3  peons de brigada de parcs i jardins
  • 5 peons per a la Brigada Jove (joves entre 16 i 25 anys)

Les condicions per poder accedir  a aquests llocs de treball consten a les bases que ha elaborat l’Ajuntament on, entre d’altres requisits, hi ha  el d’estar inscrit al SOC i trobar-se en situaciˇ legal de desocupaciˇ, no estar d'alta a la Seguretat Social ni cotitzant en cap rŔgim de la Seguretat Social.

Les solĚlicituds es poden presentar de l'11 al 20 d’abril a l'Ajuntament i a la instÓncia caldrÓ fer constar la plaša a la qual es presenta la candidatura.

MÚs informaciˇ: promocioeconomica@svmontalt.cat 

Bases Plans Ocupaciˇ_Brigada Jove

Bases Plans Ocupaciˇ_Brigada Jove

Fitxer: BASES_PLANS_OCUPACIO_BRIGADA_JOVE.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 7
Mida: 690,69 kBInstÓncia general

InstÓncia general

Fitxer: INSTANCIA.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 1
Mida: 26,53 kB

Publicat el 10.04.2017