X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament realitza una campanya informativa de consum adreçada als establiments

Campanya comerçL’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha dut a terme una campanya sobre requisits mínims exigibles als establiments pel que fa a la informació als consumidors, dirigida als comerços de la població.

L’objectiu de la campanya, que es va realitzar els dies 7 i 8 d’abril, és fer un seguiment del grau de compliment de la normativa vigent en matèria de defensa dels consumidors, amb especial atenció a la indicació de preus, etiquetatge, fulls de reclamació i la condició de poder lliurar al consumidor una factura o un rebut dels pagaments efectuats.

Durant la campanya també es va informar els responsables dels establiments sobre la normativa relativa als al·lèrgens i a la venda d’alcohol i tabac. En total, la tècnica acreditada de la Diputació va visitar 30 comerços i 7 parades del marcat setmanal.

Amb aquestes campanyes, la Regidoria de sanitat, Salut Pública i Consum pretén oferir un servei gratuït d’assessorament i d’informació als responsables dels establiments comercials de la vila i, a la vegada, millorar el servei que es presta al consumidor.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^