X
Subvencions Esportives 2018
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Obert el termini per demanar ajuts per al pagament del lloguer
El termini finalitza el proper 19 de juny.

Ajuts lloguerL'Oficina Local d'Habitatge de Sant Vicenç de Montalt informa que el termini per sol·licitar subvencions per al pagament del lloguer ja és obert. Aquests ajuts són per al lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge per a sectors de població en risc d'exclusió social. El termini finalitza el proper 19 de juny.

Aquests ajuts estan adreçats a totes les persones titulars d’un contracte d’arrendament que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya, i que compleixin els requisits de la convocatòria sobre el preu del lloguer objecte de subvenció i els ingressos de la renda familiar.

L’import de la subvenció serà del 40 per cent de l’import del lloguer anual de l’habitatge habitual i permanent, amb un límit màxim de 2.400 euros anuals per habitatge.

L'Oficina Local d'Habitatge atendrà amb cita prèvia les persones que hagin de tramitar algun d'aquests ajuts. El servei es troba ubicat al segon pis de l'edifici de l'Ajuntament, al carrer Sant Antoni, 13, i podeu demanar hora de visita mitjançant una trucada al telèfon 93 791 01 99 o bé a través del correu habitatge@svmontalt.cat 

L’oficina atén a la ciutadania un dimarts cada 15 dies, de 12 a 14h. Els dies que romandrà oberta en els propers mesos són: 25 d’abril, 16 i el 30 de maig i 13 i 27 de juny.

Trobareu tota la informació sobre la convocatòria d’ajuts en aquest ENLLAÇ 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^