Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Una delegació santvicentina torna a l'Índia carregada amb tones de material i roba esportiva
L'expedició portarà fins a Anantapur roba i material esportiu pels nens i nenes que participen al Campus de Futbol Solidari


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, un any més, ha volgut sumar-s’hi a la iniciativa solidària coorganitzada pel C.F. Santvicentí i la Fundación Vicente Ferrer, mitjançant una subvenció de 810€ destinada a col•laborar en les despeses derivades del trasllat a Anantapur del grup de monitors/es i el material esportiu.

Campus de Futbol SolidariEl proper dilluns 1 de maig, marxa cap a l'Índia l’expedició del C.F. Santvicentí que, amb recolzament i suport logístic de la Fundació Vicente Ferrer, durà a terme el 10è er Campus de Futbol Solidari a la regió d’Anantapur. La delegació santvicentina està formada per 24 integrants, entre els quals hi trobem l'alcalde de Sant Vicenç, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i la regidora d’ERC, Berta Sala.

L'objectiu del Campus Solidari, que s’allargarà fins a l’11 de maig, és fer arribar als nens i nenes d’aquesta regió recursos esportius, amb un treball teòric i pràctic, perquè aprenguin i gaudeixin jugant a futbol. Tanmateix, la tasca també s’estén als col·laboradors nadius per tal que puguin continuar treballant in situ com a tècnics amb els infants.

L’equip de monitors i monitores desplaçat a l’Índia treballaran, d’una banda, amb nois i noies que s’inicien en la pràctica del futbol i, d’una altra banda, amb un grup de joves que viuen a la Fundació Vicente Ferrer i que ja destaquen en aquest esport. A més, es desplaçaran també a poblats de la zona perquè l’esport arribi als llocs més aïllats i dispersos.

Un altre dels aspectes més destacable d’aquest projecte solidari és calçar i vestir els joves futbolistes d’Anantapur amb botes i equipacions esportives, i dotar-los de material perquè puguin jugar al futbol en bones condicions.


Campus de Futbol SolidariD’altra banda, el Campus de Futbol Solidari també servirà, un any més, per canalitzar nous apadrinaments d'infants a través de la Fundación Vicente Ferrer que ve desenvolupant des de fa molt de temps una important tasca social i solidària en una de les regions més pobres del món.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^