Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Inaugurada l'àrea d'esbarjo per a gossos del parc dels Germans Gabrielistes

Parc gossosDes d'aquest dissabte, els gossos tenen una nova àrea d'esbarjo de 420 metres quadrats, situada al parc dels Germans Gabrielistes, a tocar del camí del Padró. L’objectiu del govern municipal és habilitar més àrees específiques d’esbarjo per a mascotes, que afavoreixin la relació entre els animals i també entre els veïns del poble.

El nou espai per a gossos té elements de joc per als animals, a més de bancs, papereres i dispensador de bosses. També inclou un abeurador perquè els gossos hi puguin beure sense dificultats. L’estrena, que s’ha fet aquest matí, ha estat acompanyada d’un taller de bons hàbits i d’obediència canina, impartit per l’Associació Amics del CAAD Maresme, i tots els participants han rebut un obsequi.

Parc gossosAquest projecte ha comptat amb una inversió d’uns 36.000 euros i, a més del mobiliari urbà i els aparells d'agility, també ha inclòs la neteja i adequació del terreny, la construcció d’un mur de contenció i la instal·lació de tanques i portes per evitar la fugida dels gossos.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^