X
Procés Participació Ciutadana POUM SVM
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ajuntament i entitats sumen esforços per fomentar la cultura

Convenis culturals     Convenis culturals

L’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha signat dos convenis de col·laboració amb Joaquima Alsina, presidenta de l’Associació de Puntaires, y Miguel Sanz, president del Grup Fotogràfic del municipi, que regulen l’aportació econòmica que farà l’Ajuntament perquè les dues entitats puguin realitzar activitats i projectes que fomentin la cultura al llarg d’aquest any.

En total, es distribuiran 3.000 euros, dels quals 2.000 serviran per finançar la participació de l’Associació de Puntaires en les 12 trobades que tenen programades enguany per tal de donar a conèixer i difondre el món de les puntes arreu del territori, i 1000 aniran a mans del Grup fotogràfic perquè puguin desenvolupar i divulgar les seves activitats entre la població.


Convenis culturals     Convenis culturals

Ambdós convenis tenen una vigència d'un any, i contemplen que l'abonament de les subvencions restarà condicionat a l'efectiva realització, per part de les entitats, de les actuacions i activitats contemplades en cada cas. Tanmateix, en el seu moment, les entitats hauran de justificar les despeses efectuades segons indica l’ordenança que regula l’atorgament de subvencions.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^