www.svmontalt.cat

Subvencions culturals


L’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Víctor Llasera, ha signat dos convenis de col·laboració amb Joan Carreras, president de l'Orfeó Parroquial El Delme, i Miguel Sanz, president del Grup Fotogràfic del municipi, que regulen l’aportació econòmica que farà el consistori perquè les dues entitats puguin realitzar activitats i projectes que fomentin la cultura al llarg d’aquest any. L'acte, celebrat el passat 14 d'abril a la Sala de Sessions de l'Ajuntament, va comptar amb la presència de la regidora de Cultura, Laia Sorribes.

En total, es distribuiran prop de 5.000 euros, dels quals 3.604 serviran per finançar els diferents concerts que l’Orfeó té programats enguany així como la seva participació en diversos actes organitzats pel consistori, i 1.212 aniran a mans del Grup fotogràfic perquè puguin desenvolupar i divulgar les seves activitats entre la població.



Subvencions culturals     

Ambdós convenis tenen una vigència d'un any, i contemplen que l'abonament de les subvencions restarà condicionat a l'efectiva realització, per part de les entitats, de les actuacions i activitats contemplades en cada cas. Tanmateix, en el seu moment, les entitats hauran de justificar les despeses efectuades segons indica l’ordenança que regula l’atorgament de subvencions.

Properament, també se signaran dos nous convenis amb l'Associació de Puntaires i la Colla de Geganters i Grallers.




Publicat el 18.04.2021