Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Publicada la llista definitiva de persones admeses i excloses en el procés selectiu per a la contractació d'un/a educador/a per a l'escola bressol

En el document que adjuntem, trobareu el llistat definitiu dels candidats admesos i exclosos en aquest procés així com les dates fixades per a la realització de les proves.


Llistat definitiu admesos exclosos educadora bressola

Llistat definitiu admesos exclosos educadora bressola

Fitxer: LLISTAT_DEFINITIU_ADMESOS_EXCLOSOS_EDUCADORA_BRESSOLA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 653,05 kB

AVÍS SOBRE DATES, HORES i LLOCS DE REALITZACIÓ DE LES PROVES

  • Dimecres 17 de maig de 2017, a les 12:00 hores, al Centre Cívic El Gorg: realització de les proves teòriques de la part general i específica del temari detallat a les bases de la convocatòria (advertir la possibilitat que la realització de les proves s’allargui en horari de tarda).
  • Dimecres 24 de maig de 2017, a les 12:00 hores: realització del cas pràctic (advertir la possibilitat que la realització de les proves s’allargui en horari de tarda).  A través del web municipal s’informarà del lloc on es durà a terme aquesta prova. 
  • Dimarts 30 de maig de 2017, a les 10:00 hores:  entrevistes,  si escau. En el cas que realitzin entrevistes s’informarà a través del web municipal del lloc on es faran. 
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^