X
Subvencions Esportives 2018
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Campanya a espais i places del poble per una tinença responsable d'animals
La campanya s'allargarà del 15 de maig fins al 15 de juny

Campanya tinença responsable animals de companyiaL'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt inicia una campanya de conscienciació per una tinença responsable d'animals de companyia, amb la instal·lació a diferents punts del poble de papereres especials per a dipositar els excrements dels gossos i cartells informatius que fan crida a la responsabilitat ciutadana. Els punts han estat escollits per tractar-se de llocs freqüentats per persones amb gossos i on es vol preservar una bona convivència

La campanya, impulsada per la regidoria de Sanitat, Salut Pública i Consum, comptarà amb la col·laboració de la Policia Local i s'allargarà del 15 de maig fins al 15 de juny.

Els missatges de sensibilització que es pretén fer arribar a la ciutadania són l'obligatorietat d'identificar i registrar l'animal, així com d'obtenir la llicència corresponent quan es tracti de races considerades potencialment perilloses, recollir les deposicions per mantenir net l'espai públic i portar-lo lligat quan surti a passejar, entre d'altres.

Tanmateix, també s'informarà sobre el nou espai d'oci per a gossos del parc dels Germans Gabrielistes i es recordarà als establiments locals la possibilitat de sol·licitar la instal·lació gratuïta d'una anella a les seves façanes per tal que els clients puguin lligar les mascotes de forma segura mentre fan les compres amb tranquil·litat i sense haver de fer-ho en fanals o senyals de trànsit.

Espai oci gossosLes accions que duu a terme l'Ajuntament en relació amb els animals de companyia tenen un doble objectiu, d'una banda, procurar el benestar dels animals fomentant l'adopció, recordant als propietaris que han de garantir la salut, el benestar i unes condicions higièniques correctes dels animals o creant  noves zones d'esbarjo per a gossos  i, d'una altra banda, mantenir net i cuidat el poble. En aquest sentit destacar que és una petita part de persones propietàries que actuen de forma incívica però la seva acció és veu molt. Es tracta, doncs, de minimitzar l'impacte que causen aquestes conductes incíviques, que poden ser sancionades amb una multa de 100 a 2.000 euros.
Campanya tinença responsable animals de companyia

Campanya tinença responsable animals de companyia

Fitxer: CAMPANYA_TINENCA_RESPONSABLE.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 397,22 kBCampanya tinença responsable animals de companyia

Campanya tinença responsable animals de companyia

Fitxer: CAMPANYA_TINENCA_RESPONSABLE_1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 592,37 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^