www.svmontalt.cat

PatinatgeEl Pavelló Municipal Toni Sors de Sant Vicenç de Montalt acollirà els dies 19 i 20 de maig el I Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic Parelles. La competició comptarà amb més d’una seixantena de patinadors i patinadores de diverses comunitats autònomes de l’Estat espanyol.

En el campionat, hi haurà les categories aleví, infantil, cadet, juvenil i sènior i les modalitats de Parelles de Dansa i de Parelles d’Artístic.

El I Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic Parelles està organitzat pel CPA de Sant Vicenç de Montalt, en col·laboració amb la Real Federació Espanyola de Patinatge i el suport de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

L’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha felicitat al CPA Sant Vicenç de Montalt per la bona tasca organitzativa i ha mostrat la seva satisfacció pel fet que Sant Vicenç aposti per l’esport d’alta competició de la mà del patinatge, un esport molt arrelat al poble. Martínez ha remarcat que 'aquest campionat dóna prestigi i lideratge al municipi i portarà el nom de Sant Vicenç a tot el territori de l’Estat espanyol’ i ha afegit que 'acollir aquesta competició també beneficia al poble, tant en l’àmbit hoteler, de restauració com de forma general altres establiments'.


Campionat d'Espanya de Patinatge Artístic Parelles

Campionat d'Espanya de Patinatge Artístic Parelles

Fitxer: CAMPIONAT_D_ESPANYA_PATINATGE.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 346.15 kB

Publicat el 13.05.2017