X
Abonaments piscina 2018
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
S'obre la convocatòria per sol·licitar ajuts escolars
Termini de presentació de sol·licituds: del 19 de maig a l'1 de juny


L’Ajuntament de Sant Vicenç ofereix ajuts per a llibres i per a les activitats esportives d’estiu, a més dels ajuts de menjador escolar del Consell Comarcal del Maresme.

Ajuts escolaritzacióDivendres 19 de maig s’obre la convocatòria per a sol·licitar els ajuts municipals escolars de cara al curs 2017-2018. L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant la Regidoria de Benestar Social, destinarà un total 6.500 euros a aquests ajuts que van dirigits a les famílies empadronades al municipi i amb dificultats socioeconòmiques amb l’objectiu de garantir l’educació i la igualtat d’oportunitats de tots els infants.

El programa inclou ajuts per a llibres, des de P3 a 4rt de l'ESO, i per a les activitats esportives d'estiu, des de P3 fins a 6è de Primària. A banda d'aquests, també cal afegir-hi els ajuts per a menjador escolar que ofereix el Consell Comarcal del Maresme a totes aquelles famílies del municipi que tinguin fills/es en edat escolar (de P3 a 4rt. de l'ESO).

El termini de presentació de sol·licituds, juntament amb tota la documentació requerida, finalitza el dijous 1 de juny. Les sol·licituds s'han de presentar a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà, al carrer Sant Antoni 13.


NOTA INFORMATIVA AJUTS
 

Per a més informació podeu trucar al tel.: 93 791 17 49.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^