X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Èxits de l'Escola Municipal de Dansa a l'Stage-Concurs de Dansa


Vegeu en aquest  ENLLAÇ  les imatges del concurs de dansa.

Escola Municipal de Dansa SVMUn total de 34 nenes dels grups B, C i D de l'Escola Municipal de Dansa de Sant Vicenç de Montalt van participar el passat diumenge 21 de maig en la primera edició de l'Stage – Concurs de Dansa, al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt.

L'èxit va acompanyar a les representants santvicentines i els grups B i D van assolir el 1er i 2on lloc de la classificació en les seves respectives categories.

En el concurs, destinat a nens i nenes que cursen entre P5 i 4t d´ESO i que practiquen dansa en un centre escolar, centre cívic o escola de dansa no professional del Maresme, hi van participar un total de 18 grups.

Les ballarines de Sant Vicenç han vingut treballant des de l´inici de curs en les coreografies amb les que van participar a l´Stage i els bons resultats obtinguts són el millor premi al seu esforç.

Escola Municipal de Dansa SVMTanmateix, el proper dissabte 10 de juny, a les vuit del vespre, tindrem l'oportunitat de veure les evolucions dels grups de Dansa santvcientins al Pavelló Municipal Toni Sors, on se celebrarà el Festival de fi de curs de les escoles de Gimnàstica Artística i de Dansa.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^