Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Gaudeix durant tota la temporada de la Piscina Municipal per només 20 euros
L'Ajuntament de Sant Vicenç aplica una important rebaixa en els preus dels abonaments de la Piscina Municipal


Podeu sol·licitar l'abonament de la piscina i/o la targeta de resident emplenant aquest  FORMULARI  i al dia al dia següent ja es podran recollir i pagar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (C/ Sant Antoni, 13).

Piscina MunicipalEl govern municipal vol potenciar l'ús de la piscina municipal i ho ha fet amb una simplificació de les tarifes i importants rebaixes de preu respecte de l'any passat. Així, l'abonament de temporada s'ha unificat en un cost de 20 € per a tots els empadronats, que contrasta amb els 61,86 € que costava l'any passat per als nens i els 82,40 € per als adults.

A més, també hi ha la possibilitat de comprar tiquet per un dia, a 5 €, entrada a partir de les 17 hores o per a obertures nocturnes, a 2 € i tiquets d'ús múltiple, vàlids per a deu entrades, a 40 euros.

Els tiquets d'ús múltiple, destinats al públic en general,  i els abonaments de temporada, exclusius per a residents, es venen a l'OAC (C/ Sant Antoni, 13). Per comprar l'abonament de temporada cal disposar de la targeta de resident, que també s'obté a l'OAC aportant una fotografia tipus carnet. La targeta té una validesa d'un any i un cost de tres euros. La resta de tiquets es compren directament a la piscina.

Targeta residentEls menors de 8 anys podran accedir al recinte de la Piscina Municipal de forma gratuïta i sempre acompanyats d'un adult. Els majors de 65 anys, pensionistes i jubilats amb carnet vigent de resident o targeta de bonificació del bus urbà vigent també podran accedir al recinte de forma gratuïta.

Enguany, la Piscina Municipal obrirà els caps de setmana del 3 al 5 de juny i del 10 i 11 de juny, amb portes obertes per a les persones que disposin de targeta de resident. La temporada començarà oficialment el 17 de juny i es tancarà el 17 de setembre, i durant aquests tres mesos obrirà cada dia.

Cartell Piscina Municipal

Cartell Piscina Municipal

Fitxer: CARTELL_PISCINA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 120,36 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.05.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^