X
Concert El Último Tributo
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'ACA paga la reparació de dos trams malmesos de la riera de la Gironella


El cost de les obres puja gairebé 7.000 euros que seran assumits per l’ACA després que l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt i president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, sol·licités a l'Agència una atribució de recursos per a fer front als desperfectes causats pels aiguats.


Riera de la GironellaL'Agència Catalana de l'Aigua assumirà el cost de la reparació dels danys que va patir la riera de la Gironella a causa dels aiguats registrats els dies 12 i 13 d'octubre de 2016. En concret, la força de l'aigua va provocar que el col·lector de sanejament que transcorre per aquesta riera quedés descalçat i exposat a la superfície, una situació de molta vulnerabilitat que portava associat un risc elevat de trencament del col·lector en futurs aiguats lleus. Els punts d'afectació van ser a l'alçada del carrer Regadiu i a l'alçada del camp de golf de Sant Vicenç de Montalt.

Gairebé 7 mesos després dels aiguats, l'ACA va resoldre atribuir 6.943,12 euros al Consell Comarcal del Maresme per a finançar les dues actuacions necessàries a la riera de la Gironella i finalment, el passat 30 de maig l'empresa concessionària del servei de sanejament del Consell Comarcal, SIMMAR, S.L., va iniciar les obres de reparació en els dos trams que s'havien vist seriosament afectats per les fortes pluges. La previsió és que les actuacions finalitzin el divendres 9 de juny.

Tot plegat ha estat possible, gràcies al treball conjunt de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i del Consell Comarcal del Maresme, tant a nivell tècnic com a nivell polític. Així, d'una banda, els tècnics d'ambdues administracions es van ocupar d'elaborar l'informe que es va trametre a l'ACA, on es recollien els danys registrats a la riera i les actuacions necessàries per a reparar els desperfectes i, d'una altra banda, l'alcalde i president del CCM, va mantenir converses amb Jordi Agustí, director de l'ACA, per tal que l'Agència assumís els cost de les actuacions, objectiu que finalment ha estat assolit.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^