Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La guingueta número 1 de la platja, a concurs
El termini de presentació de propostes finalitza el proper 21 de juny

Guingueta platjaL'Ajuntament de Sant Vicenç treu a concurs públic l'adjudicació de la guingueta número 1 de la platja del municipi. L'explotació és per a quatre anys.  Durant la temporada d'estiu, l'horari d'obertura de l'establiment serà de les 10 del matí a l’1 de la matinada, de diumenge a dijous, i de 10 del matí fins a 2/4 de 3 de la matinada, els divendres, dissabtes i vigílies de festius.

La guingueta que surt a licitació estarà ubicada a l'alçada del número 1 del passeig marquès Casa Riera i comptarà amb terrassa, zona de gandules i ombrel·les i una àrea destinada a la pràctica de l’esport. L'adjudicació es farà a la proposició econòmica més avantatjosa. L'adjudicació serà per a les temporades 2017, 2018, 2019 i 2020, i el preu de sortida a l'alça és de 30.000 euros per temporada.

En aquest ENLLAÇ podeu consultar l'anunci de l'obertura del concurs d'explotació de la guingueta, així com el plec de clàusules tècniques i administratives.

Les persones que estiguin interessades en aquesta convocatòria tenen temps de presentar la seva proposta fins el 21 de juny de 2017.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^