X
Concurs de fotografia Un tastet de Sant Vicenç 2019
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Xerrada sobre ciberassetjament i adolescència
Dilluns 12 de juny, a les 19h, al Centre Cívic El Gorg

CiberassetjamentEl dilluns 12 de juny a les 7 de la tarda, el Centre Cívic El Gorg acollirà una xerrada informativa dirigida a pares, mares i docents, que té com a objectiu prevenir, detectar i actuar en casos de possibles assetjaments entre estudiants, sobretot si aquests es porten a terme a través de xarxes socials. Tanmateix, la xerrada també incidirà sobre la importància de fomentar des de les famílies i les escoles l’ús responsable de les xarxes socials, smartphones i correu electrònic entre els nens i adolescents.

Tanmateix, dins la xerrada hi haurà un apartat dedicat a la violència masclista a través de les noves tecnologies, donat l’alarmant crescuda del número de dones joves que s’han sentit controlades per les seves parelles a través de les xarxes socials o smartphones.

Aquesta actuació s’emmarca en el Pla municipal de prevenció de drogodependències de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, i anirà a càrrec de 140 Comunicació.Xerrada ciberassetjament

Xerrada ciberassetjament

Fitxer: xerrada_ciberassetjament.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 77,55 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^