Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Conferència inaugural de l'exposició ‘75 anys de tracció a vapor a RENFE', a càrrec de Jordi Valero

Exposició trensDes del passat 1 de juny i fins al 10 de juliol, la Biblioteca Municipal La Muntala acull l’exposició ‘75 anys de tracció a vapor a RENFE’, una preciosa selecció de fotografies comentades de màquines locomotores, provinents del Fons d’Imatges Valero Vilaginés (FIVV),  que il·lustren l’evolució del parc mòbil de Renfe, en relació al vapor.

Per presentar-nos l’exposició i parlar-nos del passat i futur de les locomotores de vapor al nostre país, el proper divendres 16 de juny a les 7 de la tarda, Jordi Valero Vilaginés oferirà una conferència al Centre Cívic El Gorg.

Valero és tècnic de material ferroviari a la Renfe. Durant més de quaranta anys ha desenvolupat tasques en conducció, gestió de trànsit, manteniment de vehicles autopropulsats i formació de personal, tant a Renfe com a altres empreses de l'Estat i de l'estranger.

És també especialista en tracció de vapor, ha participat en projectes de recuperació de vehicles històrics i col·labora habitualment amb el Museu del Ferrocarril de Catalunya i amb altres projectes museístics.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^