X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Bona valoració de les Jornades Gastronòmiques de la Patata


Vegeu en aquest   ENLLAÇ   les imatges de la presentació de les 6es Jornades Gastronòmiques de la Patata de Sant Vicenç de Montalt.



Jornades Patata 2017Sant Vicenç de Montalt ha posat punt i final a les 6es Jornades Gastronòmiques de la Patata. La valoració és molt positiva, ja que durant un mes, tant els santvicentins com els visitants han pogut gaudir dels menús protagonitzats per la patata, un producte de proximitat molt arrelat a la història del municipi.

La presentació de les jornades, a càrrec de l’empresari agrícola maresmenc Pep Riera, també va estar tot un  èxit. L’acte que donava el tret de sortida a la cita gastronòmica es va celebrar el passat 17 de maig al Centre Cívic El Gorg i va servir perquè els establiments participants oferissin un tast dels seus plats amb maridatge a base de cava i vins.

Cal recordar que 7 han estat els restaurants que han participat en les 6es Jornades Gastronòmiques de la Patata de Sant Vicenç: La Caleta, Esto es México, La Mar de Bo, TapaTip, La Zervecería, el Bar de la Piscina i La Rostisseria de Montaltpark.

L’Ajuntament ha volgut agrair-los la seva participació, obsequiant-los amb una bossa amb la marca ‘del mar al Montalt’, dos davantals i una pala de cuina de fusta.


Jornades Patata 2017     Jornades Patata 2017


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^