X
Subvencions Esportives 2018
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El servei de recollida de brossa es reforça a Sant Vicenç durant l'estiu


Coincidint amb l'increment de l'afluència de veïns al municipi, s'amplia la freqüència de recollida de les fraccions de rebuig, envasos, paper i cartró.

Contenidors escombrariesEl consistori reforça el servei de recollida de brossa durant l'estiu, quan s'incrementa l'afluència de veïns i visitants al municipi. Des del 15 de juny i fins el 15 de setembre, s'augmentarà la freqüència de la recollida del rebuig (5 dies a la setmana) i dels envasos i del paper i cartró (3 dies a la setmana).

Aquesta millora se centrarà en un total de 37 punts, distribuïts per les diferents zones d'influència de la façana marítima, com el passeig marítim, Montaltpark, Can Boada o Can Ripoll, i en d'altres zones amb molts estiuejants com la riera de Torrentbò o el Regadiu. A més del reforç del servei de recollida també s'intensificarà la neteja de les àrees de contenidors. La mesura té un cost addicional per a l'Ajuntament de 4.455 €, que respon a l'objectiu de mantenir una imatge neta i cuidada del municipi.
Deixalleria mòbilL’Ajuntament també aplicarà més control davant els abocaments i dipòsits de residus que no compleixin amb la normativa: les restes de poda, mobles o aparells elèctrics no es poden dipositar en les àrees de recollida selectiva, i qui ho faci pot enfrontar-se a multes d'entre 300 i 6.000 €. Aquests residus es poden portar a la deixalleria fixa o mòbil. També es pot trucar al 93 791 05 11 per fer ús del servei gratuït de recollida de mobles vells i andròmines o per demanar la retirada de restes de jardineria i electrodomèstics, previ pagament de la corresponent taxa (mínim 10 euros).Aquestes accions d'incivisme, lamentablement, les acaben pagant tots els ciutadans, de manera que, des de l'Ajuntament, es demana respecte i consciència.


Abocaments incontrolats     Abocaments incontrolats


Abocaments incontrolats   Abocaments incontrolats

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^