X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En maxa les obres de millora del parc dels Germans Gabrielistes
Mentre es facin els treballs, el parc quedarà tancat al públic

Parc dels Germans GabrileistesLes obres de millora al parc dels Germans Gabrielistes començaran aquest proper dimecres, 28 de juny, amb uns treballs que s'allargaran fins a finals de juliol i que comportaran el tancament del parc.

Les actuacions es duran a terme a la part superior del parc, concretament a la plaça que hi dona accés, tot i que també es realitzaran petits arranjaments a l'entorn del llac i de l'àrea de jocs infantils, on se suprimiran les escales actuals i s'hi farà un petit mirador. Aquestes obres s'inclouen en el projecte global de reurbanització i millora de l'accessibilitat d'aquest espai de lleure i esbarjo, que s'anirà executant per fases.

L'objectiu del govern municipal és que el parc del Germans Gabrielistes es converteixi en un punt de connexió entre el barri de mar i el nucli històric, millorant els espais, l'accessibilitat, els serveis i la seguretat, i ampliar els usos i activitats que actualment s'hi duen a terme perquè esdevingui un espai d'oci i esbarjo atractiu i de qualitat per a la ciutadania.

Les obres d'aquesta primera fase contemplen la pavimentació amb material ecològic de la totalitat de la plaça d'accés, la construcció d'un escenari i d'un petit magatzem municipal, l'adequació de camins, la reconstrucció d'escales i murs, l'estesa d'enllumenat elèctric i la instal·lació de tancaments i d'una nova porta d'entrada al parc amb rampa accessible, entre d'altres.
 

Els treballs els durà a terme l'empresa Construcciones Fertres S.L. i tenen un cost de 253.476,89 euros (IVA inclòs) que es finançaran en part amb una subvenció de la Diputació de Barcelona per import de 200.000 euros. La resta anirà a càrrec de l'Ajuntament.  

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.06.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^