X
Abonaments piscina 2018
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Gent gran dels Xurravins exposen pintures al Centre Cívic El Gorg

Exposició pintura     Exposició pintura

El rebedor del Centre Cívic El Gorg aquests dies està ple de color. En motiu de les Jornades de la Gent Gran, els alumnes de l'Escola de Pintura dels Xurravins exposen obres de temàtiques diferents des de paisatges, passant per flors, fins retrats.  Un any més, les obres dels artistes es podrà visitar durant el juliol en aquest espai, on hi passa molta gent sempre.

L'exposició es va inaugurar el passat 30 de juny i l'acte va comptar amb l'assistència de l'alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i de la regidora de Gent Gran, Gemma Duran. La regidora ha destacat la qualitat de l'obra exposada: 'Realment hi ha molt nivell i molta quantitat, cada any ens sorprenen'. Per la seva banda, l'alcalde també ha explicat que des de l'Ajuntament s'aposta per la prevenció i per un envelliment actiu: 'Aquestes activitats són una manera de no quedar-se aïllat a casa i fer xarxa amb altres persones, que la gent gran sigui activa és maco i millora la seva qualitat de vida perquè també els ajuda a treballar a nivell cognitiu', ha insistit Martínez.

Aquests artistes de la tercera edat formen part de l'alumnat que participa tot l'any en l'activitat de pintura de l'Associació de Gent Gran Els Xurravins. Les classes estan dirigides per Jordi Pallarès i es fan dos cops per setmana. Els resultats es poden veure en aquesta exposició que es podrà visitar durant el juliol al vestíbul del Centre Cívic El Gorg.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^