X
Procés Participació Ciutadana POUM SVM
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La platja de Sant Vicenç compta un any més amb un parc aquàtic flotant
Preus especials pels santvicentins que de dilluns a diumenge gaudiran d'un descompte del 50% en l'accés a la instal·lació


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha adjudicat la concessió del servei per a les temporades 2017-2020 a l'empresa Playa Aquàtic Park SL per un preu de 7.500 €/ anuals.

Parc aquàticUn any més, per la molt bona acollida que ha tingut en anys anteriors, la platja de Sant Vicenç de Montalt torna a tenir parc aquàtic flotant aquesta temporada d'estiu. La instal·lació inclou diversos mòduls amb atraccions distribuïdes en diferents plataformes, i compta amb servei propi de socorristes.

El parc aquàtic restarà obert fins a finals de temporada i funcionarà de dilluns a diumenge, des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre. Una hora al parc aquàtic costarà 10 euros i els nens i nenes hi podran accedir si tenen una alçada superior a 1,40m, en cas contrari hauran d'anar acompanyats d'un adult.

L'empresa que gestiona el parc ha establert una tarifa especial pels residents de Sant Vicenç, que presentant el DNI o la targeta de resident, podran gaudir de dilluns a diumenge d'un descompte del 50% en l'accés a la instal·lació amb la qual cosa només hauran d'abonar 5 €/hora pel servei.

Els tiquets d'accés es poden comprar a la taquilla que s'ha habilitat a la zona de la platja, just davant de la instal·lació aquàtica, on en el moment de comprar l'entrada es facilitarà als usuaris l'armilla de salvament d'ús obligatori.

L’alcalde, Miquel Àngel Martínez, ha explicat que l’objectiu d’instal·lar nous serveis d’esbarjo a la platja, com àrees de descans amb bancs, de jocs infantils o d’aparells per a realitzar exercicis físics és, d’una banda, que els santvicentins puguin gaudir de la platja durant tot l’any i, d’una altra banda, ampliar l’oferta turística familiar de Sant Vicenç i millorar l’experiència dels visitants.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.07.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^